29 jan – 6 feb 2010

Hallo bofkonten die dit lezen (gastenboek in het huis),

jullie hebben ook een uitstekende keuze gemaakt door hierheen te komen, net als wij. Ik ga niet uitwijden over het prachtige huis, de perfecte ligging, de …etc, dat hebben onze voorgangers al gedaan. Het was paradijs….

Sneeuw, een vos, veel herten en heel veel vogels. We hebben alle vetbolletjes uit het souterrain gehaald en op de veranda opgehangen, vlak voor het raam (er ligt weer een nieuwe voorraad terug hoor). Kuddes koolmeesjes.!

Wel jammer dat bij onze aankomst in de dikke sneeuw, wij als “sneeuwleken” gewoon van de oprijlaan naar beneden gleden. Sorry Koos ! Gelukkig met veel pijn en moeite en sneeuwkettingen (op het laatst nog gekocht in een kringloopwinkel) weer naar boven gereden. Het bleef moeilijk; een aantal auto’s en vrachtwagens zien stranden in de berm.

Maar wel een prachtig plaatje !!! Wel 250 foto’s gemaakt.

Rest mij nog de vraag: hoe zou het hier zijn in de lente, zomer of de herfst?

Veel plezier nog toegewenst,

Ellis en Rob
Gouda