Beste MHF,

We hadden van vrienden enthousiaste verhalen over Maison Haut Fays gehoord en nu wij hier zelf 2 weken zijn geweest kunnen we hun enthousiasme delen. Het huis is prima, de omgeving is mooi, uitzicht vanuit het huis is geweldig en de enorme tuin is heerlijk.

We hebben genoten van alle “extra’s” bij en in het huis: vuurkorf, barbeque, houtkachel, veranda, tafeltennistafel, sjoelbak (dat was lang geleden!), de wandelroutes, de reeën, vos, hazelworm, roofvogels, vele vlinders enz. enz.

In de omgeving is genoeg te beleven: aanrader: de grotten van Hotton. Iets verder dan Han, veel minder druk maar heel indrukwekkend. De kayaktochten op de Lesse (vanuit Anseremme) en op de Semois (vanuit Bouillon) waren heel geslaagd. De Semois is iets rustiger varen, de Lesse heeft 2 (kleine) barrages (iets spannender). En een dagje Brussel was ook goed te doen vanuit Haut Fays.

Kortom: we hebben een heerlijke vakantie gehad in Maison Haut Fays!

Fam. Eeftink

18- 31 juli 2009