Maison Haut-Fays ligt midden in een natuur- en cultuurlandschap. Dit heeft consequenties voor het wonen en recreëren. De meest vervuilende activiteit in en rondom het huis is de hygiëne; van onszelf en onze leefomgeving. Wij willen, samen met u, acties nemen om de negatieve invloed ervan te minimaliseren.

Het volgende willen wij doen of doen wij al:
– wij stellen een milieuvriendelijk afwasmiddel ter beschikking
– idem voor het reinigen van vloeren en sanitair
– gerecycled en ongebleekt toiletpapier (Danke) van in het toilet
handszeep wordt in de keuken voor uw gebruik ter beschikking gesteld

– voor de persoonlijke verzorging bieden wij tegen kostprijs douchegel en shampoo aan
++ Ecover Douche Gel, 250 ml, 4.00 euro
++ Ecover Shampoo, 500 ml, 4.75 euro

Boventaande producten zijn van het merk Ecover een toonaangevend bedrijf actief in de ontwikkeling en verkoop van milieuvriendelijke producten voor huis- en lichaamshygiëne. Meer weten over hun producten? Klik dan hier.