Wij krijgen van onze gasten vaak de vraag: Waar kan je lekker eten in de buurt? Aan de andere kant vertellen veel gasten ons, o.a. via het gastenboek, waar ze zo lekker en gezellig hebben gegeten. Welnu, deze vragen en antwoorden willen we graag in deze rubriek samen brengen. Dus heeft u goede ervaringen of juist niet, schrijf ze hier op!

Als voorzetje van ons zelf geven we alvast een tip: heel erg in de buurt, gezellig en lekker het Restaurant Le Baudoin in het naburige dorp Gembes. Het is ook een klein hotel en de hotelgasten hebben met eten voorrang (rond 18.00 uur) dus bel even of ga eerst even langs. De eigenaars zijn Vlaams dus ook nederlandstalig. Je kunt het vinden als je vanaf het huis naar Porcheresse rijdt. Net in het dorp Gembes, als je rechts af gegaan bent richting Porcheresse zie je het links liggen. Eet smakelijk.

Restaurant Le Baudoin

Blog Image